Skip to content

Coaching voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen.
Faalangstreductietraining, brugklas workshop en meidentijd

Meisjescoaching

 Je bent mooi, gewoon zoals je bent 

Als meisjescoach help ik jouw dochter met zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en een beter zelfbeeld. Zodat ze vol geluk haar eigen weg kan bewandelen. 

Merlijn Coaching Den Haag is de plek waar ze leert om eigen keuzes te maken, grenzen te stellen, te groeien en zichzelf mag én durft zijn. 

Faalangstreductietraining

Blokkeert of belemmert de angst om te falen jouw dochter tijdens haar dagelijkse leven? Met de faalangst training is dat verleden tijd. 

Meidentijd

‘Even uit je hoofd en in je gevoel komen’. Gun jij dit ook jouw dochter?

Een middag voor meiden van 8-12 jaar waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn, plezier maken en creatief bezig zijn. Er wordt oprechte aandacht geschonken aan jouw dochter, met lekkers en thee (of ander drinken). 

Brugklas Workshop

Voor meiden uit groep 8 die met nét iets meer zelfvertrouwen de overstap naar het VO willen maken. Of meiden die net zijn gestart in de brugklas en wat steviger in hun schoenen willen staan.

Waarom coaching bij Merlijn?

Ik sta voor authenticiteit, ieder mens is namelijk uniek! Keuzes maken die bij jou als persoon passen is daarbij super belangrijk.

Ik ben een enthousiaste coach met een persoonlijke benadering en werk graag doelgericht.

Wil je dat jouw dochter lekker in haar vel zit en vol zelfvertrouwen? Dat gun ik alle meiden! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken wat ik voor jouw dochter kan betekenen.